Cel mai DRAMATIC moment din viața lui. Andi Moisescu, PĂRĂSIT. Cu sufletul trist, a povestit cum s-a întâmplat totul

Andi Moisescu, despre cel mai coplesitor moment din viata sa.

Prezentatorul de televiziune si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu. Andi Moisescu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune de la Pro Tv. In plan personal, este casatorit cu ex-prezentatoarea de televiziune Olvia Steer, impreuna cu care are doi copii. Andi Moisescu, pe care telespectatorii il stiu din postura de jurat la show-ul „Romanii au talent”, a acordat un interviu pentru Adevarul, in care a vorbit despre copilaria sa, dar si despre debutul la Pro Tv.

Andi Moisescu, despre cel mai coplesitor moment din viata sa: mama i-a tinut loc de tata. Un amanunt mai putin stiut despre Andi moisescu este ca, in copilarie, acesta a fost parasit de tata. El a marturisit ca, din aceasta cauza, a pierdut notiunea de tata. „Pe undeva, e firesc sa uiti. Daca de la 3 ani si jumatate spre 4 ani nu il mai vezi niciodata, nici nu stiu daca apuca sa se dezvolte notiunea asta pana la acea varsta. Ma uit la varsta copiilor mei. Abia de acolo incep sa perceapa lucrurile, de la 3 ani in sus. Dar, stii cum e, pierzi pe undeva, castigi pe alta parte.

Poate ca asa am invatat niste lucruri. Poate ca asta a fost o lectie pe care trebuia sa o primesc in viata ca sa o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucura de mine din plin din punctul asta de vedere”, a declarat Andi Moisescu. „Maica-mea, saraca, a facut tot ce i-a stat in putere. E o eroina in felul ei. Totusi, atunci nu erau atatea pericole in jur cum sunt astazi. Mi-aduc aminte, pe vremea cand eram eu copil, deja din clasa I mergeam singur la scoala. E adevarat, era scoala din capatul strazii, in cartier. Dar mergeam singur. Nu ma ducea cineva la scoala.

Am inceput sa fac sport de performanta, din clasa a II-a am plecat in primul cantonament, iar in clasa a III-a am plecat in cantonament doua luni si jumatate. Cum se pleca in cantonamente, de Revelion. Eram la Miercurea-Ciuc. Nu era nimeni inspaimantat, nu avea nimeni nicio problema. Mergeam singur la antrenamente. Mi se pare ca totul era mult mai simplu”, a adaugat el.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*