Cei mai bogati cantareti – Top 5 artisti care au reusit sa se imbogateasca datorita vocii

Cei mai bogati cantareti din toate timpurile – Sumele castigate de artisti in ziua de astazi intrec orice imaginatie. Multi dintre cantaretii internationali se scalda in averi de sute de milioane de dolari.

Cei mai bogati cantareti din toate timpurile au fost cuprinsi intr-un clasament realizat de publicatia Pop Dust. Clasamentul include vedete din prezent dar si cateva staruri ale anilor 60-70 care au castigat averi fabuloase.

Cei mai bogati cantareti – Lloyd Wbber, cantaret de teatru muzical

Pe locul 1 se afla un personaj poate mai putin cunoscut pentru noi, insa multe dintre piesele de succes montate de el au devenit celebre pe Broadway si i-au adus nu mai putin de 1.2 miliarde de dolari. Printre piesele montate sunt Jesus Christ Superstar, Cats sau celebra Phantom of the Opera.

Cei mai bogati cantareti – Sir James Paul McCartney

Fostul membru al trupei Beatles a reusit sa adune undeva in jurul a 800 de milioane de dolari. El castiga inca din drepturi de autor de pe urma succesului pe care l-a avut cu trupa, insa a mostenit si  316 milioane de dolari de la sotia sa. Un singur turneu i-a adus nu mai putin de 87 milioane de dolari.

Cei mai bogati cantareti – Bono

Bono este solistul formatiei U2 si e renumit pentru actiunile caritabile pe care le face si pentru activismul sau social. Irlandezul a reusit sa adune in jur de 600 de milioane de dolari si a investit intr-o linie vestimentara dar si un hotel de cinci stele. Bono a fost nominalizat de trei ori la Premiul Nobel pentru Pace si a primit numeroase decoratii si medalii.

Cei mai bogati cantareti – Bing Crosby

Un alt nume mai putin cunoscut este Bing Crosby care se afla pe locul patru in clasament cu 550 de milioane de dolari. El a strans mare parte din bani din vanzarea a jumatate de miliard de discuri, fiind unul dintre simbolurile artistice ale secolului XX-lea. In anul 1945 el a primit si premiul Oscar pentru Cel mai bun actor in filmul Going My Way.

Cei mai bogati cantareti – Puff Daddy

Puff Daddy sau Diddy sau P Diddy cum este cunoscut rapperul pe numele sau real John Combs a reusit sa adune si el aproape 550 milioane de dolari. El a dezvoltat impreuna cu Sean John o linie vestimentara de succes care ii aduce un profit anual de 100 de milioane de dolarii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*