Bombă în showbiz! O cântăreaţă şi-a ţinut sarcina ascunsă cinci luni! Cum arată gravidă

Veste mare în lumea mondenă din România! Una dintre cele mai în vogă cântăreţe din showbiz-ul autohton este gravidă! Primele imagini cu vedeta insarcinata!

După mai multe încercări, visul Alessiei s-a împlinit! Cântăreaţa este însărcinată în cinci luni! Conform unor surse bine informate, vedeta urmează să aducă pe lume un băieţel. Tatăl micuţului este Ionuţ, iubitul artistei.

Recent, cântăreaţa a fost suprinsă de paparazzii noşti în faţa locuinţei sale, în timp ce îi supraveghea cu mare atenţie pe muncitorii care-i aduceau mobilă. Îmbrăcată cu o rochiţă colorată, ce-i scotea în evidenţă burtica de graviduţă, Alessia a profitat de acest moment şi şi-a plimbat câinele de companie. La puţin timp după ce a ieşit afară, viitoare mămică a fost abordată de una dintre vecine care i-a admirat, minute bune, burtica.

Alessia este una dintre artistele care, de-a lungul timpului, s-a bucurat de un succes deosebit cu hit-urile pe care le-a lansat, dar care se poate lăuda și cu o poveste de viață impresionantă, cântăreața fiind mama adoptivă a unei fetițe de 15 ani pe care o adoră.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*