Imaginile dovadă. Cruduţa şi-a asumat în sfârşit iubiţelul cu tată multimilionar!

?????????????????????????????????????????????????????????

La sfârşitul lunii mai, Daniela Crudu demisiona de la „Xtra Night Show”. Imediat au apărut zvonuri că ar fi fost vorba de bani, însă „veterana” din echipa lui Capatos nu a confirmat această variantă. Totuşi, plecarea a coincis şi cu începerea unei noi relaţii, pe care şi-a asumat-o abia acum în mod oficial, aşa cum vă confirmă. Se pare că Daniela Crudu nu s-a mai limitat doar la ieşirile discrete în club, alături de Radu Maricuţa, fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră, ci a început şi să posteze pe conturile ei de socializare fotografii în care apare în ipostaze romantice, împreună cu iubitul care are un tată multimilionar. 

Mai mult decât atât, mesajele Danielei Crudu sunt cât se poate grăitoare, discutând inclusiv despre apariţia la orizont a unor planuri serioase alături de iubitul care a i-a furat inima. Nu doar că se referă la ea şi la Radu ca fiind un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, ci este şi extrem de mândră de apariţiile la braţul tânărului moştenitor al unei averi fabuloase!

Radu Maricuţa, fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, este, de vreo patru ani, topit după asistenta păcătoasă, cam de când Daniela Crudu a fost invitată la zilele oraşului şi i-a căzut cu tronc fiului edilului.Cruduţa şi Radu au fost împreună, nu cu mult timp în urmă, la o petrecere de amploare, iar băiatul fostului primar din Şelimbăr şi-a asumat public relaţia cu vedeta, postând poze cu ea, în ipostaze tandre, pe reţelele de socializare! Iată că acum a venit şi rândul Cruduţei să recunoască public că iubeşte şi este extrem de iubită!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*