ALINA EREMIA a făcut dezvăluiri INTIME despre relaţia cu EDI BARBU! Ce a spus despre partidele lor de sex

De când l-a cunoscut pe Edi Barbu , la începutul lui 2016, Alina Eremia este cât se poate de împlinită sentimental, în special că cei doi îndrăgostiţi sunt practic de nedezlipit.

Vedeta a fost recent într-o vacanţă cu Edi în Zanzibar şi a făcut mărturisiri intime. Alina Eremia consideră că el este alesul ei, aşa că îşi fac planuri de viitor împreună.

 

”Sincer nu aş putea locui cu soacra. Nu aş putea să mă adaptez stilului lor de viaţă. Avem valori total diferite. Au altă religie. În Zanzibar m-am relaxat, m-am deconectat. Nu mă aşteptam la întrebarea asta. Da, bineînţeles că am făcut sex. E absolut normal într-o relaţie. De ce să nu fim asumaţi până la urmă? În dimineaţa asta, strălucirea nu e de la asta ci pur şi simplu m-am trezit cu o stare bună. În viaţa fiecăruia vine un moment în care întâlneşti persoana potrivită, A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem, El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat. Cred că este prima relaţie în care simt că el e alesul şi e cumva făcut după chipul şi asemănarea mea.Lucrurile fiind serioase ne dorim un viitor împreună şi nu vorbesc doar în numele meu. Timpul va decide. M-am descris de la început. Sunt aşa, aşa şi aşa şi a ştiut la ce să se aştepte”, a declarat Alina Eremia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*